martes, 17 de abril de 2018

«Revolta», el nou disc de Kop


Ja el tenim aquí, "Revolta" (Kasba Rock, 2018), el nou disc de KOP. El 7 d'abril ja el van presentar a Valls i el 20 d'abril ho faran a L'Hospitalet

6 temes impregnats del color dels carrers i armats amb mil raons: Les veus alternen diferents registres que ens acompanyaran des de les primera notes del seu tema "Revolta", primer single del disc que ens atrapa i que no ens deixarà ni respirar fins a l'última cançó. 

"Tres Voltes Rebels" és el següent tema i, partint dels versos de Maria-Mercè Marçal, la veu de les dones agafa una presència important per primer cop en un disc de KOP. Per a això la banda ha deixat els micròfons a la Marta (The Capaces), Triki (ex-Els Tronchos), Pimen (Milenrama), Momo (Violets), i Carla Uyn.

"Ingovernables" és un cant a tota aquesta complicitat teixida durant anys, amb un sentiment salvatge que ens travessa des del principi. És impossible no ressaltar la força amb la qual entra Hodei, d'Arkada Social, amb tot el ressò de la tradició musical d'Arrasate en la seva veu.

I ja passat el meridià del disc, la banda catalana torna amb una altra cançó d'amor a la Barcelona que no surt a les guies de turisme, "Rosa de Foc", un fet que comença a ser habitual en les lletres del Juanra, aquesta vegada amb el record present d'aquesta tardor del 2017...

Amb "Las cárceles en llamas" entra en escena el rock'n'roll dur i reivindicatiu, i el disc s'acaba amb un al·legat festiu de la lluita mitjançant una versió de "Salta la Luna", tema viral del conjunt Lengua de Trapo, en el qual col·labora al complet la banda Boikot, un grup amb el qual ja han compartit mil històries.

Gira de presentació


No hay comentarios:

Publicar un comentario