jueves, 19 de abril de 2018

La banda de Guadalajara SURFLAMINGO presenta segon disc "Entrepeñas bay terror"


Avui parlem de la banda de Guadalajara, SURFLAMINGO que des de 2010 van surfejant a la música. 
El 2011 van publicar el seu primer EP “Locura Oceánica" i aquest mateix any va ser designat grup revelació de la sala Gruta 77 de Madrid. Ja el 2012 van ser escollits entre més de 120 grups pel recopilatori "Explosión Local de Castilla La Mancha".
El 2014 van publicar el seu primer LP “Creatures from the deep” amb una excel·lent acollida per part de la crítica especialitzada i també van obrir el festival més important d'Espanya de música surf, "SURF O RAMA FESTIVAL” i la cançó “Door to Hyperspace” va ser seleccionada pel recopilatori internacional "Monsters of surf", on es van reunir els grups de surf més avantguardistes de l'escena, sent Surflamingo el únic grup espanyol seleccionat.
El 2015 Surflamingo participa en el festival Surfer Joe en Livorno, el festival mes rellevant del món pel que fa a la música surf i també a la radio North Sea Surf Radio van fer un ranking amb les 60 millors cançons de la historia del Surf espanyol, una cançó de Surflamingo va ser seleccionada en el top 10.
El 2017 Surflamingo publica el seu segon àlbum, “Entrepeñas Bay Terror” un disc enèrgic on trobem cançons com: 
- "Entrepeñas bay Terror" una cançó que porta nom de disc explosiva i que accelera tota estona a ritmes frenètics i on les guitarres manen amb solos impressionants.
- "Green zone"una cançó mes continguda pero a la vegada un un riff de guitarres impressionants que es una versió de Sonic the Hedgehog
- "Lavander Thunder" comença amb una bateria marcant ritme i una guitarres onejant per el surf suau, una cançó bonica i tendre.
- "Cojonudo plan" es un bon pla de surf on els instruments (bateria, guitarres i baix) es complamenten i fan un tema trepidant i inquiet.
- "Frisonante" es un surf-country de caire clàssic molt ben trobat i on menys es més i amb la tranquil·litat surf ens porta a un paisatge idíl·lic de pel·lícula.
- Acabem amb "Juego de tronos" una versió surf de la mítica i actual sèrie de TV "Juego de tronos" on treuen la part més gamberra i surfera a una sèrie de caire fantàstic. 
En definitiva, un disc instrumental amb molt de carisma, enèrgic, potent i que sap reinterpretar moltes cançons amb el surf més potent del moment.
Surflamingo està format per: Jesús Saiz (guitarra), Juan Pablo Sícila (guitarra) i Miguel Expósito Cubero al baix i Pablo Parejo a la bateria.


No hay comentarios:

Publicar un comentario