lunes, 26 de marzo de 2018

Et-Co treu segon treball "Prime!"


Et-Co* llança el seu segon àlbum d'estudi, Prime !, on el tribal i el tecnològic es donen de la mà. PRIME! conté 11 temes que naveguen entre les sonoritats ètniques ja explorades en el seu primer disc (Liberto !, Marlee Records 2014) en vam parlar aquest blog (Aquí) i noves influències sonores més actuals, on s'acosten a estils com el Trip-Hop, l'Electrònica i el Pop. Alguns dels nous temes, com la rítmica i enèrgica Ameba, l'reflexiva Savage World o l'atmosfèrica Enter, donen forma a un segon treball discogràfic més madur, on es consolida el creixement i la personalitat musical de la banda.
Et-Co* ha rebut diversos premis i mencions especials en concursos (Guanyadors Premi Track Vendrell Baix Penedès 2015, 2n premi de la Fira de Música de Cardedeu 2014, finalistes del DOTGN 2015 i 2016), on la seva proposta ha comptat amb la complicitat i acceptació del públic, portant-los a decidir-se per el crowdfunding com a mètode per llançar aquest nou treball. La gira de presentació
de prime! va començar el passat dissabte 24 de març al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, amb una performance audiovisual en què la suma de diferents disciplines artístiques com la videoprojecció
i la dansa contemporània s'uneixen a la seva música amb l'objectiu de complementar la història conceptual que desenvolupa el disc.
Amb aquest nou llançament, Et-Co* apunta clarament al nou mil·lenni, sense deixar per això de mirar enrere. En aquesta mirada cap al primari hi ha una història implícita, on es dóna una veu crítica i reflexiva sobre el món actual.
PRIME! és una aposta segura per orelles que busquen propostes emergents amb personalitat, sonoritat pròpia i caràcter fora del comú.
Us deixem amb el primer nou single “Savage World” amb un video-clip molt especial, dirigit per 
l´artista audiovisual Conde Poveda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario