sábado, 17 de febrero de 2018

“Qualsevol dia”, el primer disc d’Estiula



El pianista, compositor i lletrista Xavi Canelles s’estrena amb el seu projecte de temes propis, Estiula. El pròxim 23 de febrer presenta el seu primer disc “Qualsevol dia” (Segell Microscopi, 2017), on es recullen alguns del temes que el músic ha anat gestant des de fa temps i que per primer cop veuen la llum. Col·laboradors de luxe han fet que aquest nou projecte tingui un primer àlbum amb un so i una qualitat que sorprenen.

Xavi Canelles, d’arrels lligades al Ripollès, és un músic amb una destacable formació musical i considerable trajectòria. Ha tocat al costat de diferents músics i cantants en formacions d’estils molt diversos que van des del pop-rock fins al soul, el blues o el jazz, des del seu paper de pianista acompanyant.

"Estiula" (Segell Microscopi, 2017) és un projecte de Pop-Rock en català amb una marcada personalitat pròpia. Xavi Canelles ha comptat amb la col·laboració incondicional del seu germà Marc, guitarrista de reconeguda trajectòria i amb la participació d’artistes com: Ramon Aragall (Els Amics de les Arts o Dorian) a la bateria, Sesk Capell (Decibelios o Alice & The Wonders) al saxo i Mirabai Gayà, Jordi Rodríguez (Dan Michaels), Lorena Subiranas i Mònica A. Fernández a la veu. Tots ells s’han deixat endur per la màgia d’Estiula, tots ells han ajudat a crear-la.

“Qualsevol dia” (Segell Microscopi, 2017) d’Estiula, un disc ple de noves sensacions que no pots deixar d’escoltar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario