viernes, 16 de febrero de 2018

Parlem de Sissaviva i el seu treball "Filla de la terra"



Filla de la Terra És un projecte des de Lleida és fruit de l'atzar i el destí. Es tracta de l'edició d'un disc compendi de poemes musicats i cançons

Sissaviva: Cantautora, musicadora de poemes en veu femenina. El 2016 va enregistrar el meu primer disc (autoeditat i finançat a través d'un Verkami), anomenat Filla de la Terra, un recull de 9 cançons (inclosa una versió dels 7 cels d'en Jaume Sisa) que recullen les emocions i vivencies d'una vida, diferents estats emocionals al voltant de la presa de consciència del mon que vivim.

Cançó a cançó:
- Filla de la Terra: parla sobretot l'alegria 
- Seu Vella: és una cançó que dedica a la Seu Vella de Lleida, un dels referents de la comarca i les trobades que es fan al claustre els dies de lluna plena, quan podem gaudir d'un autèntic espectacle.
- Tinc: parla de l'estat meditatiu 
- Temps de papallones: és una cançó que va escriure fa molt temps i que ara ha adaptat a ritme de Bossanova i parla sobre els finals.
- 7 cels: es una versió del Jaume Sisa. Ha volgut retre homenatge a en Jaume Sisa (perqué es diu Sissa Viva, li sembla genial aquesta cançó Els 7 cels, que ha adaptat a la seva manera (espera que li agradi, Jaume)
- Respira: és una reinvindicació de la pau a la terra 
- Himalaia: una cançó sobre els desafiaments de la vida
- Aigua Clara: una cançó per quan torna l'amor a les nostres vides que continua a l'aigua que neteja les ferides. Hem de saber fluir com els rius que saben on és el mar i confiar en la vida, que és més intel•ligent que nosaltres.
- 1+1=U:  És un tema que ens situa en una nova realitat possible, no ens ho havien dit mai que 1+1 era igual a 1, oi?
I també hi ha la versió catalana i musicada d'un poema d'en Thich Nhat Hanh: Respira

És un disc viu, alegre, que  parla de la vida i de les sensacions que tens en ella, un disc per refelxionar sobre el que vivim i fer una aturada pensant en la terra, en jo com el ésser i en tot el que ens envolta.

En breu farem sorteig d'aquest treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario