martes, 6 de febrero de 2018

EBRI KNIGHT publica el nou disc Guerrilla



Ebri Knight va presentar el passat 2 de febrer el seu nou disc Guerrilla (Maldito Records, 2018). Aquest serà el quart disc de la banda i arriba tres anys després de Foc!, un disc que han girat pels Països Catalans, l’Estat espanyol, França, Suïssa i Alemanya en més de 150 concerts.

Amb aquest nou treball els Ebris endureixen el seu so dotant d’una base més elèctrica, sòlida i contundent les seves cançons sense perdre ni un punt del caràcter folk que els fa tan reconeixibles. Tampoc han perdut la seva capacitat d’analitzar el món que els rodeja i de plasmar-lo a les seves cançons removent consciències.

La guerrilla és un símbol de lluita amb referents com els maquis, els bandolers o les lluites llatinoamericanes; però també és un símbol d’autoorganització, de clandestinitat, de contesta a les lleis injustes i de lluita colze a colze. I això és el que reivindiquen els Ebri Knight conscients de la situació actual del país.

El nou disc és també un disc ple de referents i homenatges; a les dones, al poeta Miguel Hernández, als pobles kurd i irlandès, al moviment obrer, a les Brigades Internacionals... És un disc directe i contundent i pretén transmetre un missatge d’esperança, lluita i solidaritat.

"Guerrilla" ha estat produït per Ebri Knight, enregistrat i mesclat a l’Estudi La Bedoble de Terrassa per Marc Bòria i Oriol Bacardit i masteritzat a l’estudi Crossfadede València per Enrique Soriano.

El concert de presentació de Guerrilla a Barcelona serà el dissabte 3 de març a la sala Razzamatazz, compartint escenari amb la banda italiana Talco.

No hay comentarios:

Publicar un comentario