sábado, 30 de diciembre de 2017

Ryan O'Reilly i el seu nou àlbum "I Can not Stand the Sound"



RYAN O'REILLY presenta el seu nou àlbum "I Can not Stand the Sound" a la venda al gener de 2018
Gravat entre el caos i el bullici d'un cinema de Nova York a Bedford Avenue, Brooklyn, i la solitud assotada pel vent al costat sud de l'illa de Wight a la primavera de 2017, 'I Can not Stand The Sound' és el segon àlbum de compositor anglès / irlandès resident a Berlín, Ryan O'Reilly. Produït per David Granshaw i en col·laboració amb el canadenc Tyler Kyte, l'àlbum és una exploració en la recerca de significat, el significat de la importància d'un accident de cotxe fatídic, la bellesa i la maldat / foscor als carrers de Berlín, entendre la situació als Estats Units a finals de 2016 i intentar ignorar el soroll de les opinions incessants retransmeses 24 hores a les notícies en TV i Online.
Cobert amb instantànies d'una miríada de converses; l'advertència d'una àvia que els fantasmes mai són tan perillosos com els éssers humans, parlant amb un ésser estimat després d'un atac terrorista, una caiguda d'un cavall, una ressaca mentre llegeixes al bany i la gent sense rostre que alegrement et diu "viu els teus somnis" que els personatges i les converses canvien incessantment de lloc i perspectiva. 'I Can not Stand The Sound' va començar la seva vida en el viatge entre Nova York i Tennessee després de les eleccions nord-americanes de 2016, les llargues converses, la recerca de conclusions i el raonament en un buit de raó. Escrit en el camp municipal de golf Frisbee a East Nashville, un porxo frontal a Hamilton, Ontario, i al llarg de la bella i bruta Spree a la ciutat natal adoptiva de Ryan, Berlín, cada lloc troba el seu camí en el cor de l'àlbum.
Al maig de 2017, Ryan, Tyler i Dave van tornar a Nova York. Es van unir als membres de Toronto Dwayne Gretzky i els socis de gira de Ryan de Toronto The O'Pears per començar la gravació de 'I Can not Stand The Sound' al cinema / bar on el viatge cap al àlbum va començar sis mesos abans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario