jueves, 16 de noviembre de 2017

Che Sudaka treu "Almas Rebeldes" 15 anys de festa i (r)evolució en un disc

foto de Che Sudaka.

Han passat tres anys des del llançament de "Hoy", el últim àlbum d'estudi de CHE SUDAKA, que ha consolidat el grup barceloní com una indiscutible referencia del Cumbia-Ska-Punk, tant a nivell estatal com internacional. En plena celebració del seu 15è aniversari com a grup, els quatre germans d'Argentina i Colombia, afincats a Barcelona, anuncien el llançament del seu setè disc d'estudi, sota un titol que els defineix com essència "Almas Rebeldes".

En aquest nou treball, CHE SUDAKA repassa totes les aventures viscudes i es mostra agraït pe l'estima rebuda. "Almas Rebeldes" fa balanç sense quedar-se atrapat en el passat. El àlbum reuneix deu de les millors cançons del grup en aquests quinze anys de vida, pero a la vegada, mostra el present del grup, ja que tots els "clàssics" han estat gravats novament i els missatges de màxima actualitat. En resum 13 cançons cargades de present.

Tenint el públic acostumat a un dels directes més potents de la última dècada, CHE SUDAKA a més de ser pioner en la introducció i exploració d'elements electrònics i la creació de la seva mákina-punk.

"Almas Rebeldes" aconsegueix un reflexa el cent per cent la seva recerca d'un so propi, autèntic i reconeixible: mesclat amb folklore latinoamericà amb ritmes jamaicans, actitud punk i les eines electròniques d'un sound system. L'àlbum encendrà qualsevol pista de ball i a la vegada, farà reflexionar sobre l'estat del món i la condició humana... CHE SUDAKA segueix fidel al seu lema "bailar pensando".

Les cançons de "Almas Rebledes" van ser gravades i mesclades entre maig 2016 i març 2017 en el seu propi estudi Cavernícola Records a Sabadell (Barcelona) per Sergi "Cheko" Morales i masteritzades per Yves Rusell.

La portada de "Almas Rebeldes" es obra de l'artista venezolà Pablo Kalaka al que els músics van conèixer quan estava realitzant un mural per un espai de memòria de l'associació H.I.J.O.S. en el barri del Raval de Barcelona. Es basa en les persones, la pau, la cultura i el poder que tenim nosaltres mateixos al sembrar el que plantem demà.

15 anys de CHE SUDAKA son 15 anys d'una constant (r)evolució de pensaments i sentiments, energia positiva i colectiva, un moviment global la que s'uneixen més "almas rebeldes". I aquest nou  àlbum es la banda sonora de les seves vides i aquest cop amb col.laboradors com Dr. Ring Ding, Capricon Man (El gran silencio), Manu Chao, Gari Greu, Amparo Sánchez, Yacine Belahcene, Aldo Medina Caballero, Jupiter & The Okwess, BNegao, i Gustavo Duch.  

Un àlbum positiu, vital, energètic... que et fa creure que la bona gent encara està en aquesta terra i que podem canviar moltes coses amb abraçades i somriures. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario