lunes, 16 de octubre de 2017

Parlem del grup de La Rioja TIERRA SANTA i el seu 11è disc "Quinto Elemento"

foto de Tierra Santa - FB Oficial.

'Quinto Elemento' és el nou treball discogràfic de Tierra Santa, un esperat àlbum compost per deu cançons signades per Ángel San Juan que certifiquen el magnífic estat de forma d'aquesta gran banda. Una obra espectacular el art gràfic anticipa un contingut musical que no atén enganys i el valor principal és la recerca de nous horitzons sense allunyar-se del camí ja recorregut, reafirmant les seves fermes i profundes arrels.

Aquest disc suposa l'onzè llançament d'estudi del grup de La Rioja, ha estat gravat i mesclat als estudis Sonido XXI per Javier San Martín i posteriorment masteritzat a Crossfade Mastering per Enrique Soriano. La producció ha anat a càrrec del propi Ángel San Juan al costat de Javier San Martín. Tot això sota l'empara de Maldito Records i la seva oficina de contractació Wilma Producciones.

Una nova entrega de Tierra Santa que conté tot allò que estàvem esperant: Des de la èpica tan genuïna i poderosa que trobem en corts com ‘Caín’ i ‘Moby Dick’ fins l'aspra sinceritat de ‘Hombres sin Tierra’, ‘Lodo’, ‘Revolución’ i ‘De la Calle al Cielo’. Tot això sota la personalitat de la seva inconfusible so, sòlid i temperat, el qual es manifesta descaradament en temes com ‘Entre el Bien y el Mal’, ‘Fuego en el Paraíso’, ‘Donde Moran los Malditos’ i la homònima ‘Quinto Elemento’

Un sincer exercici de grandíssim gust que farà les delícies dels seus seguidors i atraparà a tots aquells famolencs de bona música, sense importar el seu gènere. A més, en la gestació de 'Quinto Elemento' han comptat amb l'especial col·laboració dels músics Eduardo Zamora (antic component de Tierra Santa, guitarras en ‘Quinto Elemento’, ‘Donde Moran los Malditos’ y ‘Fuego en el Paraíso’), Juan Zagalaz (guitarres i arrenjaments ‘De la Calle al Cielo’) i Dámaso Escauriaza (percussions en ‘Hombres sin Tierra’). Un virtuós trio que afegeix una dosi d'excel·lència a aquest nou enregistrament, el resultat no ha pogut ser més satisfactori.

'Quinto Elemento' és la nova targeta de presentació d'una banda consagrada amb més de vint anys de trajectòria, que no baixa els braços i que continua evolucionant fidel a una filosofia basada en el treball dur, oferint a tothom el millor de si mateixos sense perdre gens de la seva identitat.
Terra Santa, naturalment Rock.

:: PROPERS CONCERTS DE PRESENTACIÓ ::

Dissabte 2 desembre - Sala Cats, Madrid

Dissabte 16 desembre - Sala Prince, Granada

Dissabte 27 gener - Sala Moon, València

Dissabte 3 febrer - Sala Malatesta, Santiago de Compostel·la

Dissabte 10 febrer - Sala Bikini, Barcelona

Divendres 16 febrer - Kafe Antzokia, Bilbao

No hay comentarios:

Publicar un comentario