domingo, 15 de octubre de 2017

"Mirabas almas" el nou disc de Rodrigo Ramos

foto de Rodrigo Ramos.

"Mirabas Almas" uneix al llarg de les 10 cançons que el conformen un especial simbiosis entre l'alegria de les seves melodies i la cruesa de les seves lletres, casi com un antull auditiu, camuflant realitats.
Justament en quant a sons, Rodrigo Ramos, s'atreveix a jugar amb el folk, el pop i el rock and roll al seu desig, deixant que les seves lletres decideixin que i com volen vestir-se a l'hora de presentar-se davant del públic.
En aquest àlbum s'ha comptat amb músics de dilatada experiència: Nacho Dafonte (Bateria), Cristian Durán (baix) i Javier Miranda (guitarra solista)
El disc ha estat gravat els estudis Planta Sònica de Vigo, amb la producció de Pancho Suárez de Lis entre maig i juliol de 2016.
Rodrigo Ramos es un músic i compositor gallec, que desprès de més d'una dècada formant part de diferents formacions, fent la veu i el principal compositor, en el 2015 va decidir començar un nou projecte en solitari, projecte en el qual puges exposar totes les influencies musicals i canalitzar-les en un so únic i personal respatllat per la seva veu característica i unes lletres íntimes i plenes de personalitat.
Amb la publicació, el passat 6 octubre, de "Mirabas Almas" com a disc debut, s'obre un ampli ventall, ja que com autor de cançons no té complexes i les mateixes acaben cobrant vida pròpia al dotar-les de diferents estils i sonoritats.
La presentació del disc serà el 20 octubre a la Fábrica de Chocolate de Vigo i seguirà amb la següent gira:
foto de Rodrigo Ramos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario