martes, 20 de junio de 2017

Jordi Santamaria presenta "Òpera Prima"

foto de Jordi Santamaria.

Jordi Santamaria presenta el seu primer treball titulat "Òpera Prima", amb  cinc temes on el cantautor de Sabadell despulla el seu univers particular. Cançons que parlen d’amor i crítica social, barrejat amb petites dosis d’humor. En alguns dels temes  l’acompanya una banda sòlida que vesteix les cançons mentre que en d’altres el so de la seva guitarra i veu ofereix una cara mes intimista.
"Òpera prima" ha estat enregistrat a l’estudi de Camprodon PAPETA RECORDS sota la supervisió tècnica d’en Cesc H. Roig. Ha comptat amb el baix, guitarres i producció d’en Mario Bernaus,  les bateries d’en Josep Quintero, així com els cors de n’Aina Santamaria,  que s’han unit a les guitarres, veu, lletres i música del mateix autor Jordi Santamaria.
Un disc on Jordi Santamaria fa una presentació  del seu univers particular amb aquesta primera presa de contacte que esperem que sigui el preludi d’una llarga trajectòria.  Us convidem doncs a fer una escoltada a aquesta "Òpera Prima".
Un disc fresc, que posa la primera pedra d'un artista que esperem que escrigui més cançons i cd's amb les seves lletres quotidianes, properes i directes i amb una música tranquil.la però alhora ben tocada i ideal per acompanyar els històries que a qualsevol de nosaltres els pot passar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario