jueves, 22 de junio de 2017

Avui parlem de la banda de surf d'Elx Los Antideslizantes i el seu nou disc "Carabassí"


Si el teu cos es nodreix amb la sal del mar ... Los Antideslizantes
Llancen el seu segon EP "Carabassí", una coproducció entre Discos El Carmen i Flor i Nata Records

Los Antideslizantes són una banda instrumental influenciats principalment per la música surf. La seva passió per tota l'onada californiana de principis dels 60 queda patent en el seu so: grans dosis de reverberació, diversió amb aroma de salnitre i melodies inspirades en els sons de la costa. Endolcit amb dosis de garatge, western punk i pop, el so atemporal de Los Antideslizantes és una aposta segura per seguir vibrant amb magnificència.

El grup es forma a l'estiu de 2014 i des de llavors han realitzat nombrosos concerts pel sud-est espanyol. A la fi de 2015 editen el seu Ep de debut, "Final feliç" (Discos El Carmen), en format vinil de 7 ", el qual rep molt bona acollida per part de mitjans especialitzats com El Sótano (Radio 3), L'onada perfecta o sons submergits. Passen 2016 presentant el seu treball per diferents punts del país i en 2017 editen el seu segon EP Carabassí.

Els components són:
ÀLEX ROMÁN Guitarra
SANTI DÍEZ Sota
GUILLERMO GABALDÓN Trompeta
ADRIÁN BAGO Bateria

Un disc fresc, d'estiu, "surfero" amb gran guitarres i música, deixat portar pels seus riffs "surferos" al costat de la platja.

No hay comentarios:

Publicar un comentario