miércoles, 26 de abril de 2017

Vargas Blues Band presenten "Cambalache & Bronca"

foto de Vargas Blues Band.

Javier Vargas i la seva Vargas Blues Band tornen amb un nou projecte: Cambalache & Bronca (KZoo Music, 2017). Gravat en espanyol, recupera temes llegendaris d'autors argentins i una composició que va fer al costat del seu amic Manolo Tena quan van fer junts el disc Sangre Española, "No Te Rindas", que serà un dels singles de l'àlbum. En aquest tema col·labora també el cantant i guitarrista José Rulo (Veu en "No te rindas" i "Sucio y desprolijo"), que a més participarà en la gira de presentació d'aquest nou treball juntament amb altres reputats músics i membres de la banda: Luis Mayo (veu i baix), Joan Carles Mendoza (baix), Miguel Ángel Cap (bateria), Oscar Quesada (bateria), Jota Marsán (bateria), Gustavo Segura (bateria), Peter Kunst (bateria). En el disc hi ha una altra col·laboració de luxe: Litto Nebbia (veu en "Viento dile a la lluvia").

El primer single, obrint l'àlbum, porta també per títol Cambalache & Bronca, del que s'ha realitzat un vídeo absolutament demolidor, amb imatges que aconsegueixen impactar, juntament amb la música, en l'espectador.

El disc ha estat gravat, mesclat i masteritzat als estudis Cube de Madrid per Alberto Seara i sota la producció i guitarres del mateix Javier Vargas, l'àlbum va sortir a la venda el passat 21 d'abril.



No hay comentarios:

Publicar un comentario