jueves, 27 de abril de 2017

Los peces de Cristina presenta avui nou disc "Sky" amb més toc electrònic


Avui, 27 d'abril surt a la llum "SKY", el segon disc de Los Peces de Cristina (LPC). Un nou disc que ha estat produït entre París i Londres per Marco Cinelli, guitarrista i productor que li ha donat un nou enfocament al projecte barrejant sons electrònics amb el pop d'autor que coneixíem de LPC creant noves atmosferes i dimensions per a cada cançó.

SKY segueix comptant amb la natura com a font d'inspiració i cada tema és una referència al cel i als seus mil cares com la llum i la força del dia, el blanc de l'hivern, el misteri de la nit o la bellesa i lluita de la tempesta. Encara que també, el cel sempre ha estat una finestra futurista infinita, tota una barreja de conceptes que es plasmen en els sons, videoclip i idees d'aquest àlbum. Aquesta vegada, un disc sencer en anglès exceptuant un tema que el trobem també en castellà (Sólo en invierno/ Only in winter).

També presenta el videoclip del primer single 'ONE DAY' ha estat rodat entre el Pirineu català i França, dirigit i editat per Nice Video Studio, comptant amb la fotografia i els espectaculars timelapses de Llop Artic Photography, on la natura i el cel pren especial protagonisme. El vestuari consta de dissenys únics confeccionats per la dissenyadora de moda Ariadna Clapés, també inspirats en éssers i insectes voladors del bosc.

Los peces de Cristina és un projecte liderat per Cristina, cantant i compositora del projecte que, a part de passar per grups d'altres estils des del rock alternatiu fins al jazz, va decidir llançar el seu projecte en solitari per a un altre tipus de composicions. El seu àlbum debut "El temps que vaig guardar" va arribar al TOP # 2 de Álbums Pop a iTunes Espanya amb un disc en català, castellà i anglès, produït per Marc Morgione (Antònia Font, Delorean, Za!) I que compta amb col·laboracions com la d'Oriol Saltor (la Porta dels Somnis) a la guitarra o Abel Garriga al piano. El van presentar en més de 80 concerts entre sales i festivals, passant per ciutats com Barcelona, ​​Londres, Amsterdam, Nova York, Nashville, etc. Van ser elegits Millor Àlbum Debut a la Revista MundoPop i el seu videoclip "El temps que vaig guardar" ha estat seleccionat en 5 festivals internacionals de cinema i audiovisuals. La tardor passada, fruit dels seus viatges, concerts i col·laboracions, va decidir treure "Mermaids and Sharks", un EP especial de col·laboracions amb músics d'Anglaterra i Nashville on trobem cançons de diversos estils que parteixen del pop amb tocs de soul, jazz, country i fins i tot reggae. Aquest any, després d'experimentar amb diversos colors, amb 'SKY' ens brinden un so nou amb tocs electrònics i una producció molt fina i alhora atrevida de la mà de Marco Cinelli des de Londres. Per seguir descobrint nous oceans sonors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario