martes, 18 de abril de 2017

Entrevistem a Màgic Hoodoo

Màgic Hoodoo és una banda de rock cantat en català que neix a Terrassa l’any 2015 a partir de les composicions del guitarrista Gerard Santasusagna. Al Gerard se li unirà el Peri al baix i  posteriorment els germans Albert i Sergi a la veu i a la bateria respectivament, finalment s’incorporarà l’Adrià a la guitarra. La banda comença a assajar i pre-produir els seus propis temes i selecciona els que acabaran sent la llavor del seu primer EP. Aquest serà enregistrat a Sureau Studio per Carles Salse. L’enregistrament compta amb la participació del també terrassenc Litus, qui participa en la versió del vídeo del tema “Eterns”, tema que dóna nom també al EP.
Actualment la banda es troba treballant nous temes i obrint pas a la fase de promoció i actuacions.

foto de Màgic Hoodoo.

1. Com us vau iniciar en el món de la música i quina es o era la teva motivació?
Des de nens la música ha sigut un pilar fonamental a les nostres vides, els nostres pares així ens ho han tramés i nosaltres hem tingut l’ il•lusió  de voler tocar l’instrument dels nostres ídols.  La motivació principal és que les persones que escolten la nostra música es sentin identificades amb ella.

2. Com es crear el projecte “Màgic Hoodoo”? D’on surt aquest nom? Qui formeu aquest grup i quins grups havíeu tingut anteriorment? Com ha anat evolucionant al llarg del temps?
El projecte neix quan en Gerard decideix  gravar els seus temes després de moltes hores de composició per després reunir a la resta de components per donar vida al projecte.
El nom surt del Peri, que extreu la paraula “Hoodoo” de la cançó “Born on the Bayou” de la Creedence. Hoodoo és una màgia utilitzada per la població afroamericana del sud dels EEUU i amb això surt el nom Màgic Hoodoo. 
Màgic Hoodoo està format per Albert Gaitan (veu), Josep Pericacho (baix), Adrià Herbera (guitarra), Sergi Gaitan (bateria) i Gerard Santasusagna (guitarra)
Venim de diversos grups com: Calles Grises, Rodeo Rose, Leyland, Casino Montreaux i altres...

3. Quins mitjans, col•laboradors heu tingut per gravar el vostre EP?
Hem gravat a Sureau Studio, a l’estudi del nostre germà Carles Salse que ens ha ajudat a produïr el nostre EP. Per altre banda les mescles i el màster han estat realitzats a Rogue Studios (Londres) per part d’Alessio Garavello.
Hem tingut el plaer de comptar amb la col•laboració den Litus en el single i videoclip Eterns.

4. Com us heu promocionat com a grup?
Estem en fase de promoció per las xarxes social:
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=FIa4WRqVyZI&t=1s
Pàgina facebook:  https://www.facebook.com/magichoodooband/
Pàgina web: https://www.magic-hoodoo.cat

5. Com us veieu  dintre del panorama de la música catalana? I com veieu el panorama a Terrassa?  
Terrassa mai ha sigut una ciutat “rockera”. En la nostra ciutat sempre han sigut altres estils que han tingut més bona acollida per això és un repte per nosaltres.
Volem tornar a lluitar pel rock en Català a la nostre terra, sembla que aquest ja no està de moda o no interessa i tenim la il•lusió que  torni al lloc on li pertoca fent allò que més ens agrada, que és fer Rock i no hi ha millor llenguatge que fer-ho amb l’idioma matern, en el nostre cas el català. 

6. Com definiríeu la vostra música? 
Rock fresc, amb bases rítmiques contundents, una sonoritat càlida i melodies de veu que “t’enganxen”.

7. Com us plantegeu els propers concerts? On us podrem veure? 
Estem treballant per poder anunciar en breu les dates de la gira que serà per tota Catalunya.

8. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músics i espectador? 
Com a millor concert de la banda no podem contestar a aquesta pregunta ja que tot just ara hem sortit a la carretera però hem viscut concerts molt especials amb altres formacions que ens serveixen d’experiència per afrontar aquest nou repte.
Com a espectadors ens apassiona la música en directe i entre els components em pogut gaudir de centenar de concerts. Si hi ha algun que ens va marcar a la majoria, van ser els Black Crowes al BBK de 2011 on van donar una lliçó en tots els sentits.

9. Quines són les vostres influencies musicals?  
En tenim innumerables però per esmentar algunes: The Beatles, Led Zeppelin, Deep Purple, Foo FIghters, John Mayer, The winery Dogs, Sopa de Cabra...

10. Un lloc on us agradaria tocar?
Sobretot ens agradaria tocar a festivals de música i festes majors, seria el resultat d’una molt bona acceptació del nostre estil musical.

11. Que aconsellaries a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical?
Nosaltres aconsellaríem que s’ha de treballar per tenir un producte tant professional com sigui possible, preparar molt conscientment la producció dels directes i buscar un so singular i sobretot... creuar els dits i veure si els astres s’alineen.

12. Què és el que us apassiona de la música? 
Que ens dóna força, felicitat, il•lusió, esperança,...la música dóna vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario