martes, 25 de abril de 2017

"Cançons de la roba estesa" d'Abraham Rivas


"Cançons de la roba estesa", el segon disc d'Abraham Rivas, està disponible en les plataformes digitals més importants des d'aquest dimarts, 25 d'abril. Així, els usuaris de Bandcamp, Deezer, iTunes i Spotify, entre d'altres, ja poden escoltar les noves composicions del cantant de Xàtiva. També es pot comprar ja el CD físic a la nostra web i molt prompte arribarà a Discos Oldies (València), Macondo (València), llibreria Samaruc (Algemesí) i llibreria La Costera (Xàtiva).

 Els nous temes d'Abraham Rivas sorgeixen d'un diàleg intern sobre qui som i qui volem ser, i sobre com explicar tot això als qui estimem; un exercici de sinceritat urgent, amb la paternitat al fons, com suggereix el títol.

 Diu l'artista que la cançó representa per a ell "un terreny de clarificació personal" que li permet "despullar-se, enfrontar-se als seus fantasmes i reconciliar-se". “Escric, per tant, a partir de les pròpies vivències i amb l'esperança que si les cançons arriben a dir alguna cosa de mi, potser parlaran un poc de tu també”, confessa.

 En les nou composicions de l'àlbum, el músic aborda aspectes com la por, la culpa, el sentiments de derrota o el perill de l'autocomplaença. Així mateix, exterioritza la necessitat de conservar el millor de nosaltres mateixos, encarar el futur amb confiança, descobrir que els altres són la nostra veritable casa i, sobretot, estimar; continuar estimant sempre, malgrat que ens calga trobar noves formes de fer-ho i expressar-ho.

Els músics i col·laboradors
 El so de l'àlbum és fruit de la feina de Tony García, tècnic de gravació, mescla i masterització, i, també, coproductor amb Josep Pérez (Ona Nua). Tots dos han treballat conjuntament en edicions d'Aljub, Limbotheque i Néstor Mont, entre d'altres. A més, Pérez ha contribuït amb bateries, percussions, guitarres elèctriques i veus. Jorge Molina (Seguridad Social, Reina Roja, Neus Ferri) ha gravat el baix.

 D'altra banda, l'edició del disc ha estat possible gràcies a les contribucions de 147 persones mitjançant la plataforma totSuma. A canvi de la seua ajuda en el projecte de micromecenatge, cadascun dels “sumadors” podia aconseguir l'àlbum, premaquetes, llibres i, fins i tot, un concert íntim en un soterrani del segle XVIII.

 El disc es presentarà en directe a València (13 de maig, dELUXE Pop Club); Xàtiva (27 de maig, Festival “Música i Lletra” al Teatre Gran), Benimaclet (3 de juny, Tulsa Café) i Algemesí (17 de juny, La Casa Cantonera).

No hay comentarios:

Publicar un comentario