miércoles, 22 de marzo de 2017

Oscar Torres & Band presenta el seu cd "Persiguiendo un sueño"

foto de Oscar Torres & Band.

Oscar Torres & Band ofereix un concert ple de ritme i compàs. Les seves cançons són històries quotidianes, vivències reals, problemes socials, amor i desamor a ritme de ventilador. 90 minuts d'energia i de soltesa a l'escenari, que faran que el públic gaudeixi d'un espectacle rumbero molt nou i amb un so molt diferent al que és habitual.

Presenten el seu nou disc "Persiguiendo un sueño", un disc molt rumbero i alhora molt rocker,
amb un so innovador i fresc.

Oscar Torres és un cantautor de Mataró (Barcelona) que combina la rumba catalana i flamenca amb estils com el rock, funk o reggae. Al desembre de 2016, i sota el nom Oscar Torres & Band, surt el seu segon disc d'estudi titulat "Persiguiendo un sueño"; un disc més madur amb lletres, més rítmic i amb el qual, musicalment, donen un gran pas endavant. Rumbes a ritme de ventilador, acompanyades de sons totalment rockers i vivències en forma de cançó. Històries quotidianes i inquietuds cantades amb aquest llenguatge comú que caracteritza a l'Oscar Torres.

Líder del grup Momen i La Banda Tarumba (del 2006 al 2015), que en proclamar-se guanyadors del concurs de beques Casa de la Música, el 2011 graven el seu primer disc titulat "Vaig a
cantar-li al món ", presentant-lo en diverses sales, festivals i festes de diferents ciutats i compartint
escenari amb grups com D'Callaos, Chico Ocaña, La Troba Kungfu, Excés, Bongo Botrako...

Un disc fresc, directe, .... que ens ha sorprès la energia intrínseca que porta amb rumba de la bona mesclada amb estils com rock i pop.

No hay comentarios:

Publicar un comentario