jueves, 16 de marzo de 2017

Ofiura presenta nou disc "Part of Something"

foto de Ofiura.

Títol de l’àlbum: “Part of Something” d’Ofiura
Data de llançament: 6 març de 2017
Duració:
1. Part of Something
2. Dancing loco
3. On my Way
4. Caster’s Gold
5. Fennel Fields
6. Finally over me
7. So Sweet
8. It should come as no surprise
9. Tangiers
10. You’ve got the stuff
11. Belly Rose

Ofiura són el Blai, el Jeroni el Juan i el Leo. Els quatre ja varen coincidir en el projecte d’indie-folk Born54, amb el que van tocar en més d’un centenar de concerts i van composar bandes sonores per Inditex, Henkel, Suramericana i programes de Cuatro, TVE2 i TV3.
Després d’un període de descans, els ex-components de Born54 varen tornar l’any passat 2016 com Ofiura amb un directe consolidat i cançons contundents. El primer treball d’Ofiura va ser llançat el maig de 2016 amb el títol So Sweet. Aquest tema desenfadat, creat a partir d’una interessant i divertida història, va ser rebut amb entusiasme pel públic i va a passar ser el primer single del que serà el primer àlbum d’Ofiura.
El 2017 ens porta “Part of Something”, el primer àlbum d’estudi d’Ofiura que promet quedar-se amb nosaltres durant molt de temps. Aquest disc presentació de la banda mostra l’estil fresc d’Ofiura, però també varietat de ritmes i sentiments en els que tot és una “part d’alguna cosa” amb una col•lecció de cançons que fan gala del seu talent com a compositors.
A través dels seus 11 temes es pot trobar una peça tribut a la vibrant ciutat de Tànger, un homenatge a l’atleta Sudafricana Caster Semenya i fins a una peça composada en un compàs de 5/8. Fennel fields, traduïda com “camp de fonoll” en Català o “maraton” en Grec, és un homenatge als que creuen el quilòmetre 32 de la llegendària cursa, ja sigui literalment o metafòricament. It should come as no surprise és el que li cantaries a algú amb qui saps que hi pots comptar i You’ve got the stuff és la música que sent el típic amic embriagat quan entra en una baralla per defensar l’honor dels seus. So Sweet és una cançó escrita a partir d’una nota de veu d’una noia de Sant Petersburg després de conèixer-la al tinder i ensenyar-li la cançó Al seu costat. Dancing Loco fa una reflecció sobre fer el ridícul sota l’influència de qualsevol substància que alteri el seny, mentre que Already over me explica l’història de dos desafortunats músics de Calypso i amants, la Susanne Lorraine i el Maurice Arlette, a qui els interessos de la Mafia i el cant de la Sirena de l’èxit a Broadway els separa. Belly Rose, inspirada en la reflexió de Romeo i Julieta “What’s in a name?” (“Quina importància té un nom”), és una tendre cançó d’amor. Per últim, Part of Something és un homenatge a aquells i aquelles que han estat al nostre costat durant tot aquest temps, i de qui el recolzament ens fa sentir “part de quelcom especial”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario