sábado, 18 de marzo de 2017

Level up!, nou maxisenzill d'Herba Negra

foto de Herba Negra.

Herba Negra rebrota amb Level up! (Mésdemil, 2017), un maxi de tres cançons on la banda mostra un gran salt qualitatiu i una progressió en el seu so. Els quasi 40 concerts durant el seu primer any de vida, en els quals presentaven el seu primer treball El Renàixer d´abril (Mésdemil, 2016) han servit per fer crèixer el vincle i la complicitat entre els membres de la banda i aconseguir un so pro, autèntic i propi.
Level up! inclou tres cançons molt diferents entre elles, amb què ens faran ballar i estimar la vida, ens eriçonaran la pell de punta a punta o ens faran sentir “il capo”. Tres cançons que ens diuen que Herba Negra va en serio. Ivan Almero “Kpoll (veu), Berta Iñíguez (veu), David de Matias “Dr. NTRFK” (DJ) i Sandra Aragó  (veu) fan tota una declaració d’intencions per consolidar-se en la nostra escena i obrir-se la porta a d’altres. 
En aquesta ocasió la banda ha viatjat fins a Granada per a treballar amb un productor  reconegut internacionalment. Es tracta del productor, cantant de rap, DJ i beatmaker Hazhe. Aquest treball conjunt ha propiciat la progressió del so del grup i els ha aportat una altra experiència enriquidora que ha fet crèixer l’Herba. També han comptat amb la col·laboració destacada d’Esteve Tortosa d’Auxili, en el tema “La llavor”.
Però Herba Negra va més enllà, Level Up! sols és un primer pas, la mostra d’una nova  manera de treballar on cada mig any el grup buscarà de composar amb altres productors del món del rap i del reggae. Sevilla, Barcelona, França o Los Àngeles són llocs que el grup es planteja visitar per a treballar més endavant. 
L’Herba Negra rebrota, aquesta volta per no parar de créixer. Una cosa és segura, després d’escoltar Level up! els seus seguidors es quedaran amb ganes de més!
El disc s’editarà només en format digital i el dia 15 de març ja podreu gaudir de Level up! en les plataformes. Que explote la traca!
La presentació oficial serà el dia 22 de març en el primer concert de La Gira d’Escola Valenciana, amb Arthur Caravan, al Teatre Micalet. Entrada gratuïta amb reserva prèvia en gira@fev.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario