viernes, 24 de marzo de 2017

Avui entrevistem a Cram Band

Cram neix de la inquietud de dos músics de diferents orígens, el Roger i el Ciprian. Ambdós havien tocat en altres grups de Rock Català i Romanès a la dècada dels 90. Un dia es van conèixer i es van adonar que coincidien amb estils musicals, aleshores van decidir tocar junts. El Roger que és compositor, tenia moltes cançons a punt per tocar i el Ciprian també en tenia alguna. Així van començar el Setembre del 2015, tots dos amb la guitarra van anar perfilant els temes i va arribar l'hora de crear el grup en si, afegint un guitarra solista, el Manel, que prèviament ja havia col•laborat amb el Roger, i un bateria, l'Arnau, així el Ciprian va canviar la guitarra pel baix i el Roger la guitarra rítmica i la veu.
L'estil musical del grup es podria dir que és el Rock català, tot i que estan oberts a fusions i altres estils, de fet mica en mica estan trobant el seu so. Al Roger li agrada el Rock i el Blues, al Cip el Funk i el Metal, al Manel el Heavy i a l'Arnau el Jazz i el Funk, per tant tenen una molt bona mescla de gustos musicals. Volen acabar totes les cançons que tenen en català i després fer alguna versió. 
El nom de Cramband ve de Cram, és a dir, de les inicials de Ciprian, Roger, Arnau i Manel.

foto de Cramband.


1. Com us vas iniciar en el món de la música i quina és o era la teva motivació?
Tots ens vam iniciar molt joves, per el sentiment que tenim en la música, tot i que ens em ajuntat ara de grans. La nostra motivació és que gent d’arreu aprengui i escolti les nostres cançons i alhora fer molts concerts.

2. Com és crear el projecte “Cramband”? D’on surt aquest nom? Qui formeu aquest grup? Com ha anat evolucionant al llarg del temps?
Cramband el creen el Roger Argemí cantant i guitarra rítmica i el Ciprian Bilis baixista, ja que tots dos tenien temes composats a punt per treballar-los en grup, seguidament si van afegir el Manel Martinez guitarra solista, L’Arnau Costa bateria i la Simona Spinu que fa els cors. El nom de Cram surt de les inicials de Ciprian, Roger, Arnau i Manel.

3. Quins mitjans, col.laboradors heu tingut per promocionau-se?
Sobretot el facebook, tot i que també estem a Souncloud, Bandcam, I-tunes, Playstore, Youtube; i també la nostra pàgina web cramband.com., a mes a mes de la nostra discogràfica microscopi.

4. Que ens podeu explicar del vostre disc?
El nostre primer disc vol ser la nostra presentació de cara al públic, per això s’anomena Cram’s, ja que al afegir la Simona als cors i afegim la s final.Vol ser un aire fresc dins del Rock al nostre país. CRAMBAND presenta el seu primer treball discogràfic, «Cram’s». Aquest disc conté dotze cançons que viatgen del pop al funky, passant pel rock, el veritable leitmotiv de la banda. Les dotze composicions destil•len sentiment a través de vivències, emocions, reflexions i records viscuts. CRAMBAND ha enregistrat les cançons tal com es feia abans: amb tots els instruments alhora per tal de sonar com els directes, l’autèntic baluard de la banda. És per aquesta raó que el disc sona espontani, fresc i natural.

5. Com us veieu  dintre del panorama de la música catalana?  
Tot i que el Rock a nivell Català sembla que està en aturada, nosaltres tenim moltes ganes de reactivar aquesta situació i ja pensem en projectes futurs amb varis grups més per fer concerts conjunts. I així anima al públic a escoltar i gaudir del  rock.

6. Com definiríeu la teva música?
La nostra música vol ser una mescla de Rock i Funk, amb lletres amb molt missatge, cançons que no s’escoltin tant sols una vegada si no que siguin intemporals.

7. Com us plantegeu es propers concerts? On us podrem veure? 
Ens agradaria poder tocar en locals de més renom, de moment tenim concerts a : The Cavern-Terrassa,Cafè de L’orfeò-Vic, 

8. Quin ha sigut el vostre millor concert com a músics i espectador? 
Com a músic l’any 1992 amb Brams i Sangtrait, i com a espectador Rage Against the machine.

9. Quines són les vostres influencies musicals? 
Rock, rock dur, heavy, folk, blues, reagge, metal...

10. Quina es la teva última descoberta musical emergent?
Ed Sheran.

11. Un lloc on us agradaria tocar?
A la sala Razzmataz

12. Que aconsellaries a un grup emergent que comença ara amb el seu projecte musical?
Que utilitzi molt les xarxes socials, es faci una web, un logo i a poder ser grabar els seus temes.

13. Què és el que us  apassiona de la música?
El sentiment que tenim al tocar-la i alhora el sentiment que despertem a qui l’escolta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario