lunes, 20 de febrero de 2017

Sergi Botswanas presenta el seu treball "Normal com jo"


Després de 5 anys liderant la banda de música The Botswanas, el cantant, guitarrista, compositor i fundador de la formació es llença al seu primer projecte en solitari: Sergi Botswanas.
Mantenint l’esperit de música fusió i festiva, el cantant prepara la gira europea, catalana i espanyola “GIRAUTOR”, que comença el 23 i 24 de Setembre a Grècia.

"Normal com jo" és el primer treball en solitari de Sergi Botswanas. Un cantautor de Barcelona que aposta per una música directe i reivindicativa. Amb "Normal com Jo", en Sergi posa sobre la taula temes d'actualitat com les refugiades o la opresió als estats per la Unió Europea. Tot i ser un CD amb només una guitarra i veu, el cantant barceloní aconsegueix un so envolvent ple d'essència i varietat estilística.
Un disc fresc, que fa recaure la música en una guitarra acústica i li don un ambient especial, amb una veu molt caracteristica i unes lletres alhora somiadores i lluitadores fan que el normal es torni extraordinari.

A "rumba infierno" també hi col.labora la LEI, una cantactriu gironina molt jove amb una veu preciosa que arriba directe a l'ànima

No hay comentarios:

Publicar un comentario