viernes, 2 de diciembre de 2016

Donallop llança "Misteris de sa vida"


Misteris de sa vida (Mésdemil, 2016) és el segon disc d’estudi del duet mallorquí DONALLOP. Un LP que consolida l’evolució d’aquest grup que d’una manera ininterrompuda han anat enllaçant gires i treballs, a un ritme trepidant des del 2013. Ara bé, no és fins aquest Misteris de sa vida que la música de Joana Pol i Pere Bestard  troba a la fi un camí per a totes les seves intencions i aspiracions.

Gravat als estudis de Paco Loco, l’experiència de posar-se a les mans d’aquest mític productor asturià els ha donat les ales per assolir una gran llibertat creativa. Així doncs, les seves melodies s’embolcallen per primera vegada d’una banda (baix, bateria, teclats) per expandir la sonoritat del duet sempre conservant la intimitat i la intensitat de les seves harmonies vocals. Una nova passa estilística que també ve acompanyada d’una gran passa vital pel grup, el seu trasllat a Catalunya. Ara els sintetizadors també agafen protagonisme, permetent al duet jugar amb les intensitats i els matisos de cada cançó. Pel que fa a les lletres, a Misteris de sa vida, trobem “aquelles preguntes sense resposta que guien la nostra existència, una recerca sense fi per trobar-se un mateix i retrobar l’altre. Una consciència de la finitud i del pas del temps, i de com a través del dolor i el sofriment un pot trobar una mica de llum”. En definitiva, la música “és una expressió tràgica de la vida que ha d’acabar en una catarsi”.

Així, havent acabat la gira #AubonsiMagranesTour -un preludi al nou treball-, aquest dijous 1 de desembre de 2016 es durà a terme el llançament de Misteris de sa vida en botigues físiques i digitals. El CD estarà disponible a Baba Discos (Palma), Baba Discos (Inca), Rata Corner (Palma), Xocolat Centre (Palma), Llibreria Samaruc (Algemesí), Macondo (Benimaclet) i Oldies (València).

Les presentacions oficials en directe d’aquest nou disc tenen ja data:

- 28 de gener de 2017 // Auditórium de Palma (Sala Mozart, Palma)

- 9 de febrer de 2017 // CCM El Born (Born de cançons, Barcelona)

- Presentació al País Valencià amb data per confirmar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario