miércoles, 23 de noviembre de 2016

Parlem de Psiconautas i el seu disc amb nom homònim


PSICONAUTAS ens presenten el primer treball d'aquesta nova banda, que pren el nom del propi grup.  Una selecció de cançons dins de la tradició dels compositors clàssics de pop i rock, que han sabut donar als textos una importància fonamental a les seves obres.
Temes originals i reinterpretacions d'alguns artistes de referència formen una amalgama innovadora, a la vegada que clàssica, on poesia i música es donen la mà.

Capitanejats pel cantautor mallorquí Albert Vizcaíno, PSICONAUTAS presenta un treball d'estudi on ha primat la naturalitat per damunt de la fredor de moltes de les gravacions actuals.  Aquest nou treball vé avalat per l'experiència i el talent de Luis Auserón (membre fundador de Radio Futura), l'afamat productor Paco Trinidad i la sensibilitat mediterrània de Xisco Vich, líder de La Búsqueda. El grup està format per Llucia Gomila, Carlos Marroig. Emili Gene, Diego Ferral i Alberto Vizcaíno.
El disc fet amb el suport de l'Institut d'Estudis Baleàrics i BCultUre i està distribuit per Discmedi.

Un disc rocker que recull de les millors collites del rock dels 60, 70 i 80, amb enèrgia i un punt de psicodèlia amb unes lletres profundes i com diu el disc que utiliza el laboratori musical per investigar, provar i transmetre emocionalment amb la música.

https://open.spotify.com/artist/3LBBmDfo2A53yvQut11Qjq 



No hay comentarios:

Publicar un comentario