domingo, 23 de octubre de 2016

Vic Moliner presenta el seu disc "Ara"


Onze cançons inspirades i escrites a mida per a onze músics reconeguts de l'escena catalana

“ARA és un moment petit, insignificant, però molt real. És primer onze actors i després un guió escrit a mida per a ells. Per això el vaig decidir viure i compartir amb persones que estimo, amb músics que admiro, totes elles i ells influències vitals i musicals per mi, persones fonamentals en la meva persona i en la meva carrera musical.”

Vic Moliner

Amb un gran i fructífer bagatge musical com a baixista i líder del grup Verd i Blau, colíder de la formació STN!, productor de diverses bandes i col·laborador de múltiples formacions musicals com The Gramophone Allstars Big Band, Clara Peya i Xavi Torres Trio entre d’altres, Vic Moliner presenta el seu tercer disc, Ara (autoeditat, 2016). Un àlbum format per onze cançons escrites a mida per a onze músics reconeguts de l’escena musical catalana, com Judit Neddermann, Ferran Savall, Clara Peya i Pau Figueres, entre d’altres.

Enregistrat en una única sala i 100% en directe, amb tots els músics gravant alhora i amb un públic atent i nombrós, a Ara hi han participat Adrià Plana (guitarra elèctrica i ukelele), Xavi Torres (piano), Borja Barrueta (bateria), Pau Figueres (guitarra espanyola i acústica), Judit Neddermann (veu), Magalí Sare (veu), Selma Coll (veu), Pau Brugada (veu), Ferran Savall (veu) i Clara Peya (piano). Vic Moliner tenia ganes d’arriscar-se, sorprendre’s i sorprendre, i per això ha enregistrat el disc amb el mínim assaig, per tal d’evitar esdevenir previsible i còmode, i anar més enllà.

El disc s'acompanyarà d'uns vídeos en què es podrà veure com es va viure tot el procés de gravació col·lectiva. Uns vídeos realistes, sense artificis, que mostren la gravació en directe, amb la naturalitat amb què es va anar creant el disc. Creats per Mireia Ferran i Ferran Cortés, es podran veure a partir del dimarts 25 d'octubre a través d'Enderrock i a partir del dimecres 26 d'octubre aquí.

ÀLBUM ARTESANAL I RECICLABLE

El disc, autoeditat i fabricat de forma manual i artesanal amb materials totalment reciclables, ha estat enregistrat als Estudis Ground de Cornellà del Terri (Pla de l'Estany), amb producció i mescla a càrrec de Panxii Badii i disseny de Sandra Prat. A partir del dimecres 19 d'octubre ja el podreu trobar a Bandcamp, Spotify, i Amazon, entre d'altres.
https://vicmoliner.bandcamp.com/releases 

PREESTRENA A GRANOLLERS I GIRONA

Els propers 28 i 30 d'octubre tindrà lloc la preestrena del disc: el divendres 28 d'octubre al 44è Cicle de Jazz de Granollers (Casino de Granollers, 22 h), i el diumenge 30 d'octubre al 5è Jazz & Fires (Sunset Jazz Club, 22:30 h). Ambdós concerts comptaran amb dos dels cantants que han participat en el disc com a convidats: la Selma Coll i en Pau Brugada, a més de la cantant del quintet Magalí Sare.

No hay comentarios:

Publicar un comentario