sábado, 24 de septiembre de 2016

Parlem de Lipzia i el seu disc "Preludio al exilio"


Lipzia es una formació de rock creada a Barcelona el 2014, a partir de l'amor incondicional dels seus components per les bandes que en els anys 90 varen crear l'escena rock i grunge als USA.

En els darrers dos anys, Lipzia ha crescut i madurat fins a compactar un so propi en les seves cançons, que conbinen potència i melodia al més pur estil del rock americà actual amb lletres en castellà, i sempre sense perdre l'essència dels 90 que els va portar a emprendre aquest projecte. El resultat és un còctel d'influències que se't tornarà imprescindible si t'agraden des de Pearl Jam, Audioslave o Faith No More fins a Muse, 30 Seconds to Mars o Alter Bridge... i, com no, Héroes del Silencio, el Fantástico Hombre Bala, La Vacazul, Sôber, ....

El passat 15 de setembre van presentar el disc a la 2 de l'Apolo de Barcelona aquest álbum debut "Preludio al Exilio" (Flor y Nata Records, 2016) un LP format per 11 cançons amb un so i una producció cuidada al màxim, amb missatges plens de contingut, tornades èpiques i molt rock 'n' roll. 
El disc ha estat enregistrat a The Red Factory Studio (Sant Fruitós del Bàges) i finançat amb una campanya de micromecenatge a Verkami. 

Lipzia està format per Gerard Cabot a la veu, Toni Mena a la guitarra, Esteve Martinez al baix i Oscar Pardo a la bateria i així sona...

No hay comentarios:

Publicar un comentario