jueves, 22 de septiembre de 2016

Nius de Nit ens presenta "HaHaTay"


Nius de Nit és un grup de música en valencià amb un estil que va des de la rumba i l’ska al reggae, amb un directe molt enèrgic i ballador, amb cançons molt mogudes i amb el missatge principal a transmetre on tot gira al voltant de l’alegria i el positivisme. 
Les coses sempre passen quan és el moment més adequat, el moment just. Per a Nius de Nit açò ha estat en 2014 i 2015! Dos anys que han ajudat a que la banda es consolide en una formació estable, implicada i compromesa. Un projecte en evolució, nascut entre Algemesí i Xeraco (València), que ha anat trobant els condiments precisos per tal de modelar l'estil de música que volíem aconseguir, aquell que en escoltar-lo per primera vegada et fa moure’t i contagiar-te d’alegria.



Al llarg de l’any 2015, amb un EP de quatre temes, Nius de Nit es va donar a conèixer a llocs com: Alacant, València, Castelló, Tarragona, Madrid i Barcelona. I els resultats d’aquesta xicoteta gira de presentació no es van fer esperar: Guanyadors de la VII edició del Guaita Rock (Xeraco) i del Calaix Jove de la Safor 2015 (Tavernes); Guanyadors de la Campana de Gràcia 2015 (Barri de Gràcia, Barcelona); tercer lloc a la final del Nubarock 2015 (Nuevo Baztán, Madrid), finalistes del Viu la Nit d’Escenari Obert 2015 (València) i semifinalistes del FestiNiu 2015 (l’Alqueria d’Asnar) i del concurs de la 99.9 Radio.
La formació actual està composada per Carlos Ll. (veu), Vicent (veu i guitarra), Stefan (bateria), Carlos M. (baix), Maties (guitarra), Pere (percussió), Claudio i Toni (trombó), Rafa i Josep (trompeta), Alberto (tècnic de so) i Raül (imatge i fotografia). A finals de 2015 gravem un LP anomenat “Hahatay” als estudis "Soniart" amb Raúl Nacher, amb 12 temes plens de vida! Plens d’energia i vitalitat, que volen obrir-nos els ulls a l’alegria que ens envolta... Amb referents que passen per Obrint Pas, Txarango, Oques Grasses i La Pegatina entre d’altres. 
Per a 2016, la banda ha preparat un directe molt explosiu, ple de sorpreses i amb detalls especialment cuidats per fer de cada concert una gran festa on a través de la mescla de rumba, ska i reggae, farem que el públic gaudeixca i ho passe d’allò més bé als concerts. Bon rotllo, crítica social i reivindicacions, una mescla que de ben segur t'agradarà.
El seu darrer disc "Ha Ha Tay" es energia pura, un foc que s'encen poc a poc i cerca el ritme perque la gent disfruti i balli. Amb crítica i ball molts grups demostren que volen canviar el món i Nius de Nit no vol ser menys,

No hay comentarios:

Publicar un comentario