domingo, 14 de agosto de 2016

Parlem de The Anti-Patiks i el seu vinil "Nomès el punk-rock hem fa feliç"

Avui parlem d'una proposta molt interessan, 100% punk rock, 100% en català, 100% anti-hipi i 100% anti-Manel.
Per tots els seguidors incondicionals del Punk Rock purista i victimes de la influència del Rock Català dels '90, la banda de Terrassa the Anti-Patiks ens proposa tornar el Rock a la seva escència i a les seves arrels de descontrol i violència. El rock català no ha mort, ara s'anomena the Anti-Patiks.
The Anti-Patiks és una banda de Punk Rock fundada a Terrassa en el 2010, amb la missió de crear un projecte de Punk Rock fresc, directe i agressiu i cantat en català, tornant als origens d’aquest estil amb cançons curtes i intenses.
La discografia de la banda consta d’un primer EP titulat “Mauthausen Vallès” (2011), un segon EP “No Estem Bé” (2012) i un Split CD anomenat “Sempre Tindrem Problemes” (2013), publicat en CD i vinil per Black Sheep Records i Anonymous Disk. A principis del 2014, es va publicar una reedició en CD amb tots els treballs publicats fins ara en un sol disc i sota el títol “Milícia del Punk Rock” (2014). Desprès la banda va editar “Comptes Vells, Baralles Noves”, publicat a principis del 2015 de la mà de la discogràfica Propaganda Pel Fet. Aquest CD va estar gravat a Bloq Estudis (Barcelona) i masteritzat a l’estudi The Blasting Room (Colorado, USA) per Jason Livermore i compta amb la col·laboració de Kerry Martinez de la banda US Bombs. Això no ha fet que el grup deixi de publicar treballs, i al llarg del 2015 el grup ha publicat un EP titulat “Fent el Préssec” i han enregistrat dues versions adaptades al català: “The Brews”, de NOFX (publicada al recopilatori Biopolar Sessions II de la revista Rockzone) i “Déu Salvi l’Artur Mas”, adaptació de “God Save The Queen” de Sex Pistols i publicada com a single.
Tot això ha portat a la banda a tocar per tota Catalunya i altres llocs de la península, amb bandes internacionals com The Toy Dolls, The Adicts, Voodoo Glow Skulls, The Casualties, Bad Co. Project, Total Chaos, bandes catalanes com Gossos, Obrint Pas o At Versaris i estatals com Boikot, Reincidentes, Gatillazo o Habeas Corpus, acuant a sales com Razzmatazz, Sala Stroika, Faktoria d’Arts, L’Estraperlo Club o Rocksound i arribant a realitzar una extensa gira europea passant per França, Itàlia, Alemanya i Txèquia.


Ara presenten un single en Vinil 7″ “Només el Punk Rock em fa feliç”, amb 3 temes de punk rock mediterrani en català, va estar editat al maig del 2016 per Propaganda Pel Fet. El treball inclou el tema que han fet el videoclip amb bastant ressó "Només el Punk Rock em fa feliç", "No estic preparat per ser normal" i "Jordi Carbó".
Una música enèrgica de milícia que demostra que el punk-rock que sentiem de joves no està mort encara brolla una flor a Terrassa, són els últims combatents d'aquest estil i lluitaran fins a la fi contra músiques hipismes, contra el devastador pop-ular i la seva moda.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario