lunes, 22 de agosto de 2016

Crònica del concert de Doctor Prats i Strombers a la Festa Major d'Ascó

Ahir dins dels actes de la Festa Major d'Ascó a la Ribera d'Ebre, va tenir un dels concerts més potents que hem vist darrerament.
La primera banda va ser la terrassenca Doctor Prats que va portar la seva energia i bon rotllo a les terres del sud. Els vallesans van fer un repàs del primer disc i van presentar el seu segon "Agah Sigah" embogint i fent ballar al públic tots els seus temes que van de rock, pop, ska, electrònica... La banda formada per Mark-e Riera (veu i guitarra), Miki Santamaria (baix i cors), Ramon Figueras (trompeta i cors), Guillem Boltó (trombó i cors), Oriol Cors (bateria i cors), Victor Martínez (teclats) i Josep Jaume Rey (guitarra elèctrica i cors) va fer un concert coet, anant escalfant cada cop més l'ambient i arribant a una comunió total amb el públic.

 

Un cop l'ambient va estar escalfat, van pujar els Strombers la banda amb més de 16 anys de trajectòria i portant a l'esquena un grapat de concerts, segueix tenint l'energia de sempre, segueixen sent tant canalles com sempre i els temes triomfant com si haguessin estats d'acabar de treure del forn. La banda estrenava nou guitarrista el Carles Serras de Hostalric i com sempre estava formada per Ferran Gallart (Santpedor) - Veu, Toni Company (Cardona) - Veu, teclats i acordió, Marc Martínez (Cardona) - Guitarra, Jordi Costa "Sec" (Gironella) - Veu, Alexis Cabrillana (Súria) - Baix, Nil Mujal (Cardona) - Saxo i Chuchi Crespo (Torrelavega) - Bateria
La banda va repassar els èxits de la seva llarga carrera musical els més cantats van ser "En el coche de Manolo", "Borracha" i " Tavernaris" que dóna nom al seu últim treball.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario