domingo, 19 de junio de 2016

Avui a la Nova Jazz Cava Hiberia presenta "Luz" i L'exèrcit d'Islàndia "Atraccions"

Avui es el gran dia, ja sabeu que des de l'empresa de managament de la Marina, La Música Amanseix les Feres sempre diem que som la familia LMALF. Es un plaer que dos grups hagin fet germanor i s'han unit per presentar discos a la mítica Nova Jazz Cava, avui a partir de les 18'30h a Terrassa, us hi esperem!.



Avui es torn dels de Terrassa i Sabadell, Hiberia, que presenten el seu segon disc "Luz" i dels terrassencs L'Exèrcit d'Islàndia que presenten el seu segon disc "Atraccions".


HIBERIA està format per: 
- Nicolás Cardona ( bateria )
- Luis Zubeldia ( guitarra i cors )
- Edu Isanta ( guitarra )
- Juanra Valladares ( baix i veu )

Després del seu primer disc Gran Angular ( 2012 ) , Luz ( 2016 ) neix com el resultat de provar una nova etapa en la vida i plasmar- se de manera verídica en forma d'acords. Una cosa que els commou i els genera la incertesa de veure com arriba als altres. Un llarg treball, autoproduït i autoeditat amb la major cura amb les seves pròpies mans. Àlbum que compta també amb la producció musical de Luque Lorite ( Maika Makovski ) , mesclat a The Room Bcn ( Cyan ) i masteritzat a Sage Audio Nashville Mastering Studio.


El grup vallesà de Pop - Indie s'acosta més al Rock a aquest treball discogràfic, com demostren cançons com "Círculo" o "Lo que siento por ti", sense oblidar mitjos temps amb gran energia com "Rincón" o Estados Unidos, i passant per talls de baixa resolució com "Luz", que dóna nom al treball discogràfic.



L’EXÈRCIT D’ISLÀNDIA esta format per: David Amat, Raúl Barbero, Jordi Ibáñez, Rubén Martínez i Cristina Vallribera


Tres anys després de l’arribada del seu debut (“El regne mineral”), L’Exèrcit d’Islàndia treu a la llum “Atraccions”, una col•lecció de cançons que busca la complicitat de l’oient i li promet un viatge acolorit i canviant, sempre dins de les coordenades del pop-rock alternatiu.


Si “El regne mineral” aprofondia en les influències del grup (el pop-rock alternatiu català, espanyol, anglès i americà), “Atraccions” esbossa noves víes expressives: certa foscor i certs camins més expansius s’obren pas en aquestes onze cançons. La col•laboració en el llibre-disc homenatge a Joan Pau Giné “Canten Giné” també es deixa sentir en les lletres, tal vegada més metafòriques però sempre de significació buscada i clara. Els gustos personals i el bagatge musical anterior dels membres del grup (tots ells havien format part d’altres projectes anteriors) conformen un tot homogeni però al mateix temps prou matisat com per sorprendre l’oient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario