viernes, 12 de junio de 2015

‘Robot Caló’, el nou disc dels Achilifunk Sound System

‘Robot Caló’, el nou disc dels Achilifunk Sound System, al #1 dels charts japonesos! anuncia Propaganda pel Fet a la seva web.


Els artífexs de la rumba catalana del segle XXI, triomfant als charts nipons de world-jazz i latin!
La cuidada i limitada edició de 'Robot Caló' en vinil fa les delícies del públic japonès: se'l rifen!
'Robot Caló', disponible des de fa uns mesos en streaming a Spotify i el podeu comprar en digital a iTunes.
Després de disparar-nos un parell d'EPs d'avançament i fins a tres senzills en format clip ("Hawayano", "Raskayú" i "Caramelos") per escalfar l'ambient, fa un mes sortia al carrer el nou disc del combo de rumba catalana del segle XXI per antonomàsia: Achilifunk Sound System.

El disc, que podeu catar en streaming a Spotify està triomfant com l'avecrem al Japó, on després d'irrompre fa 15 dies al charts de Jet Set dins el segell de world-jazz, aquesta setmana el trobem al número 1. Els japonesos es rifen l'stock de vinils que s'envià al país del sol naixent i tot apunta a un proper esgotament de les còpies a ultramar.

Txarly Brown i companyia es deixaran veure en directe aquest estiu en comptades ocasions. El proper 29 de juny seran a la Festa Major Jove de Vic, el 27 de juliol a Les Santes (Rumba Clash) de Mataró i el 22 d'agost a la Font del Balç de Gironella també per festes! La contractació és limitada però resta oberta!

El combo liderat per Txarly Brown, Sam Mosketón (Papawa), Lalo López (Fundación Tony Manero) i Jack Chakataga ens ofereix 10 peces de rumba catalana parides al segle XXI, amb influències electròniques, jamaicanes, breakbeats i moltes altres; amb la intenció de recuperar la influència de la música negra afroamericana sobre la rumba catalana partint del ventilador a la recerca de noves sonoritats.

Pots escoltar 'Robot Caló' a Spotify, ja que era una edició limitada de 300 copies i s'han acabat totes les copies, LMALF hem tingut la sort de tenir la nostra i escoltar aquesta nova rumba, estil retro i ahora adaptada al nostre temps, enèrgica, creativa i basada amb les arrels d'aquest estil.


No hay comentarios:

Publicar un comentario