domingo, 14 de junio de 2015

Riu ens presenten el seu 3er disc "Abans tot això eren camps"


Qui no ha fet servir aquella expressió, amb anyorança, veient que el poble o ciutat es va fent gran de dir "Abans tot això eren camps"? Doncs és el tercer treball del grup de folk RIU (autoeditat, 2011), abans van fer, el primer, i el segon, Amb canya! (autoeditat / Harmonia Mundi, 2012), el publicaven després de guanyar el IV Concurs Sons de la Mediterrània.
Aquest darrer treball se centra en un regitzell  de cançons del Baix Llobregat, la seva comarca; es un disc sincer, on intenten fer un nou folk, una nova manera d'interpretar la música popular de carrer, un nou concepte d'entendre la música folk. Un disc rodó, que es la consolidació d'aquesta banda del Baix Llobregat, enèrgic, original, reintrepretant peces de sempre amb nous aires. Des de LMALF els felicitem per la feina feta i desitjem molta sort en aquest tercer disc que ja es un imperdible de la música d'aquest 2015.


El grup està format per
Arnau Barrios -  violí
Iu Boixader -  contrabaix
Francesc Cardona -  guitarra, veu
Rubén Fajardo -  busuqui, guitarra
Ricard Ros -  sac de gemecs, uilleann pipe, whistle
Pau Vinyoles -  acordió diatònic

Més informació a  http://www.riumusica.cat/ i podeu escoltar el disc a https://riumusica.bandcamp.com/album/abans-tot-aix-eren-camps

No hay comentarios:

Publicar un comentario