viernes, 31 de octubre de 2014

Ocultas intenciones: una banda que segueix apostant per la bona música

OCULTAS INTENCIONES va ser fundada a Terrassa a finals dels 90 per dos bons amics: Sergio Marín i Dani Sáez. Després de diversos anys d'activitat fructífera, decideixen fer una pausa fins al 2010, any en què tornen a pujar als escenaris de nou al costat de Pedro València a la bateria i el nou baixista Xavier Saragossa.

A finals de 2011, Dani decideix abandonar el grup i comença la recerca d'un nou vocalista, fins que per mitjà d'amistats comuns coneixen César MT, que després de diverses proves s'incorpora a la banda com a vocalista i guitarra rítmic. Després d'una redirecció en el seu so, poc temps triguen a començar a treballar amb un nou repertori i en tornar a oferir actuacions. En una d'elles, coneixen el teclista Raúl Segura, el qual finalment s'incorpora a la banda i contribueix a millorar el nou so, que a poc a poc ha anat donant forma al que és ja una realitat: el primer disc de la seva carrera musical : "Sigo apostando".

Després de l'enregistrament, Pedro abandona el grup i comença la recerca d'un nou bateria, que dura uns mesos fins que troben a Francis Hernández, amb el qual reprenen els assajos i actuacions.

Al juny de 2014, s'incorpora Carlos Strat a banda com a guitarra solista, un reforç important que necessitava la banda. Des d'aquest moment Ocultas intenciones passa a tenir 6 membres.

Des de principis de febrer fins a finals de juny de 2013, van estar gravant al Vapor Studio de Sabadell (Barcelona), on sota la producció musical de Valentí Adell i l'assistència tècnica de Josep Tvrdy, finalment van aconseguir el so i equilibri que buscaven.

"Sigo apostando" recull 11 cançons, les quals recullen diverses històries urbanes amb les que qualsevol podria sentir-se identificat. "Aquest és el disc que volíem fer, amb un so Rock directe i sense artificis. Estem molt contents amb el resultat. "- Ocultas intenciones -.

La banda va optar per anar a un estudi de gravació abans de cercar qualsevol segell discogràfic, una opció per la qual es decanten cada vegada més grups del circuit independent. Un cop gravat, aconsegueixen el suport del segell discogràfic egarenc Temps Record per a la seva editar-lo i distribuir-lo.

Segueixo apostant va veure la llum el 15 de desembre de 2013 a les principals plataformes digitals i al gener de 2014 en CD. Des de principis de gener, la banda es troba immersa en la seva presentació i promoció.

Ocultes Intencions està formada per César MT a la veu, Xavier Zaragossa al baix, Raúl Segura al teclat, Sergio Marín a la guitarra rítmica, Carlos Strat a la guitarra solista i Francis Hernández a la bateria.

És un disc molt personal, dinàmic i amb sentiment, amb cançons com: Sigue apostando, el cuento llego al final, corazón coraza, duele, triste condena, pecado carnal, un boton desabrochado, esta claro, jaque mate, ella siempre quiere mas i manos alzadas.

                                   


El videoclip de "CORAZON CORAZA", és el seu més sentit homenatge al mestre Mario Benedetti, ja ha superat les 38.000 reproduccions a Youtube i ha creuat l'Atlàntic arribant a sonar a Uruguai, Argentina, Mèxic, Brasil, Colòmbia, Perú, Veneçuela, Equador, Xile, Estats Units ...

Aquesta banda demostra tenir un gran cor dedicat a tots els seus seguidors i estan disposats a fer una música compromesa i amb estil rock-blues.



No hay comentarios:

Publicar un comentario