domingo, 5 de octubre de 2014

Avui parlem de Gonçal


Gonçal es el projecte de personal de Gonçal Perales, la trajectòria d'aquest barceloní i la seva formació musical en la que compagina instruments clàssics com el piano i el violí. Les seves infuències com Queen, The Beach Boys, The Beatles i bandes sonores com les d'Enno Morricone, Lalo Schifrin i John Williams, nosaltres afegiriem també els grans musicals catalans com Mar i Cel, Cop de Rock,.... A més presenta la ja sisena temporada de "Sons de soundtrack" a Sants3ràdio dedicat sobretot a bandes sonores,

El primer disc que va treure va ser "Poble no identificat" (2009) precedent del "Back to Catalonia" (2011) mostra una singular visió contemporànea on parla i canta la història catalana de Berenguer, passant per Jaume I, Els Almogàvers, el franquisme, la transició, el referèndum i acabant en una Catalunya Indepedent i tot es possible per un Seat Sitges que viatge pel temps com la pel-lícula "Regreso al Futuro" tal com indica la portada.


12 cançons de pop-rock sideral, on col.labora molta gent, músics i actors com: Lluís Soler, Narcís Perich, Núria Feliu, Gerard Sessé... 

Aquest 2014 ha presentat "Esferes" un disc autoeditat que es un projecte musical de Gonçal Perales (composició, orquestració, veu i cors) i Jordi Rabascall ( veu i cors).
Esferes neix arrel d'un conjunt de patiments mentals de Gonçal i desprès de visualitzar l'espectacle "The Wall" de Roger Waters es planteja canalitzar les seves pitjors experiències, fòbies i la seva autosuperació (o no) en un projecte musical.
Amb l'excusa del Concurs Carles Sabater es composa el primer tema d'Esferes "Cercles Concèntrics" i poc a poc es va creant aquesta història, on fan una sèrie de suites que passen per diferents estats mentals.





No hay comentarios:

Publicar un comentario